הסיפור של
מעדנא
אנחנו במעדנא אוהבים להגיד שהאירועים הקולינריים והסדנאות שלנו מביאים את הגליל למרכז הארץ - ואנחנו באמת מתכוונים לזה.
קודם כל, נביא לכם את הטעמים והריחות של הגליל דרך חומרי הגלם האיכותיים שאנחנו משיגים ממגדלים ומיצרנים מקומיים מהאזור.
אבל זה לא נגמר בפרודוקטים. במעדנא אנחנו מאמינים בשתי גישות שמקבלות נתח יותר ויותר גדול בתחום הקולינריה העולמי: Farm to Table ו-Slow Living.
Farm to Table ("מהחווה לשולחן" בעברית) היא גישה שדוגלת במעבר לאוכל מקומי וטרי שמגיע מיצרנים שאנחנו מכירים אישית. הגישה נולדה כתגובת נגד לאוכל התעשייתי. לכן את חומרי הגלם שתפגשו בסדנאות שלנו אנחנו קונים רק ממגדלים ומיצרנים שאנחנו מכירים וסומכים על התוצרת שלהם.
Slow Living ("תנועת ההאטה") היא גישה תרבותית שדוגלת בהורדת הקצב של החיים המודרניים וחזרה לסגנון חיים פשוט. מבחינה קולינרית זה אומר שאנחנו מעדיפים קנייה של חומרי גלם, הכנת אוכל בעצמנו והקדשת זמן משפחתי לאכילה. לכן הסדנאות שלנו מעודדות אתכם להשקיע זמן באנשים שאתם אוהבים, להכין איתם אוכל – ולאכול יחד בהנאה.
חקלאות אורבנית
בסדנאות שלנו תטעמו רק ירקות ופירות מתוצרת מקומית טרייה. התוצרת החקלאית של מעדנא מגיעה מטובי המגדלים המקומיים. בלי שינוע מיעדים רחוקים שמזהם את הסביבה. תהיו בטוחים שאנחנו בוחרים עבורכם רק תוצרת רעננה, ממגדלים שפועלים בשיטות אקולוגיות ואיכותיות. חלק מהירקות ומעשבי התבלין אנחנו אפילו מגדלים בעצמנו במרפסות הפתוחות של מעדנא! בואו להכין איתנו מטעמים עונתיים מיוחדים, עם פודיז מובילים.
בשרים ודגים
כל מי שאכל בשר ממעשנה יודע שמדובר בחוויה מיוחדת במינה. אצלינו במעדנא, מעשנים נתחי בשר מובחרים, דגים וירקות. בסדנאות שלנו, נעשה לכם היכרות מדויקת עם עולם המעשנה. נראה לכם סוגי מעשנות שונות הקיימות במתחם המיועדות לצרכי בישול שונים, נכיר נתחי בשר ודגים המתאימים לבישול ארוך ונלמד את ההכנה הנכונה הנדרשת לפני הכניסה למעשנה.
מבשלת בירה ויין
בירה ויין משמחים לבב אנוש ואם הכנתם אותם בעצמכם, אז בכלל!
אנחנו במעדנא נהנים מחיבור אמיתי וחושי לחומרי הגלם ואוהבים לעשות הכל לבד – אנחנו מזמינים אתכם לסדנאות הכנת בירה וטעימות יין עם בכירי התחום בישראל. בואו לבקבק איתנו בירת בוטיק לפי טעמכם האישי. בדיוק ברמת המרירות או המתיקות שמתאימה לכם ולהכיר מקרוב את הסצנה האלגנטית והחלוצית של היין הישראלי.
אפייה וקונדיטוריה
את ניחוחות אפיית לחמי המחמצת הקריספיים של מעדנא מריחים למרחוק וכדאי גם לטעום אותם! אתם מוזמנים ליהנות מסדנאות הכנת לחמים, יצירת פסטות, קינוחים ועוד, בסדנאות מהנות וקלות, המותאמות לכולם. מעדנא מציעה חוויה קבוצתית קרובה – לבשל עם טובי השפים בישראל - ליהנות מהרגע, מהנופים בקומה ה-11 ומעשייה קבוצתית עם מי שתבחרו - שותפים לדרך, קולגות, משפחה או חברים. ובקצרה, מתוקים, בואו להתרגש איתנו.