
רוני ססלוב
ייננית, כורמת, כתבת ומבקרת יין, שופטת בתחרויות ומרצה בארץ ובעולם. מייעצת ומלווה יקבים. מחברת הספר ״יומן יין- הרפתקה ישראלית״. מגישת הפודקאסט היין הפופולרי ״מוצר צריכה בסיסי״.

למי נפוסי
שף טורקי יליד איסטנבול. הוביל את הפס במסעדות סושיאל קלאב, טוטו, בית רומנו וסנטה קתרינה ובר 51.

איתן ונונו
יועץ קולינרי מוביל. לשעבר הבעלים והשף של מסעדת החלוצים 3. מומחה לאוכל אירופאי קלאסי, בין איטליה לצרפת - כבישות בשרים ודגים.

רינת ינסמן
פיינליסטית הריאלטי "המסעדה הבאה". בשלנית מחוננת שגדלה בבית הודי מסורתי, עם בישול יומי צבעוני ומוזיקה הודית ברקע.

תומר אומנסקי
אופה ומעביר סדנאות אפייה, זוכה העונה השנייה של “בייק אוף ישראל”.
מלמד את המתכונים האהובים עליו כמו עוגות מוס, קינוחי ראווה אישיים, עוגות שמרים ועוד דברים רבים מתוקים ומגוונים.
מלמד את המתכונים האהובים עליו כמו עוגות מוס, קינוחי ראווה אישיים, עוגות שמרים ועוד דברים רבים מתוקים ומגוונים.

אתי מורדו
שפית יוצאת דופן עם יד מדהימה, המבשלת אוכל טעים במיוחד ובגובה העיניים. אתי הקימה את המטבח של מסעדת 'אוטולנגי', שהביאה ללונדון בשורה חדשה של אוכל בריאותי ים-תיכוני והפכה לרשת מפורסמת. והובילה את המטבחים של המסעדות קנטינה ויועזר בר יין המיתולוגיות.

פליקס רוזנטל
שף מוביל במסעדות תל אביב יפו (״שיפודי אירופה״ ברוטשילד, "סלון״ של אייל שני, "חאן מנולי״ ביפו וגם ״יועזר בר-יין״ האגדית). מתרגש מממולאים כי "משהו שממולא במשהו אחר תמיד עושה חשק".

עוז תלם
תלם, בעל בלוג האוכל המצליח The Kitchen Coachומחבר רב המכר "ספר הכרובית". מבשל ויוצר מתכונים כבר למעלה מ-14 שנים.